A jak to funguje?

Web Levnocestování.cz je tu pro všechny, kteří chtějí cestovat ať už po Evropě nebo po celém světě a přitom neplatit cestovním kancelářím zbytečně velké peníze za zprostředkování své dovolené. Na Levnocestovani.cz najdete denně nové nabídky na akční letenky, jízdenky po Evropě, tipy, kde sehnat levné ubytování dle vlastního výběru a v době hlavní sezony na našich stránkách jako první v ČR zveřejňujeme výprodejové last minute zájezdy cestovních kanceláří za luxusní ceny.

Můžu vyrazit do světa, i když mám minimální cestovatelské zkušenosti?

Určitě ano! Jak už to tak bývá, nejtěžší jsou první kroky, proto jsme se zaměřili i na cestovatele začátečníky a celý web Levnocestovani.cz koncipovali tak, abychom vám vaše cestovatelské začátky co nejvíc usnadnili. V rubrice Magazín najdete články na nejrůznější cestovatelská témata, například jak cestovat s malými dětmi nebo co dělat v případě zrušení letu. Po ruce máte i detailní průvodce destinacemi a cestopisy zkušených cestovatelů, kteří danou zemi sami navštívili, a chtějí se s vámi podělit o své zážitky a zkušenosti, a předat vám užitečné rady a tipy. Po jejich přečtení budete mít jasno v tom, co byste v které zemi měli vidět a jaká místa byste měli navštívit a kterým se naopak vyhnout. Velkým plusem webu Levnocestovani.cz je naše online cestovatelská poradna, kde vám rádi odpovíme na vaše dotazy týkající se cestování a poradíme např. s rezervací letenky nebo ubytování.

A jaké je naše největší plus?

Přece pomoc našim čtenářům splnit si své cestovatelské sny. A to i s minimálními náklady. Vše samozřejmě vždy záleží na vašem výběru, možnostech a prioritách. Můžete začít Evropou a strávit např. prodloužený víkend v Římě ve dvou za 4500 Kč (letenky i ubytování). Pokud je vaším snem exotika a bílé pláže, můžete si užít báječné dva týdny na Filipínách za 15 000 Kč za dvě osoby (letenky i ubytování). Stačí si včas „ulovit“ svou akční letenku a výlet může začít. A abyste vždy měli přehled o tom, které akční letenky právě frčí, přidejte se k našim fanouškům na facebooku nebo si nechte zasílat nejnovější akce na mail. Tak už na nic nečekejte a vyrazte s Levnocestovani.cz na vysněnou dovolenou!