Na počátku všeho byla 2 anglická slova „wellbeing“ a „fitness“. Volně bychom to mohli přeložit jako „být v pohodě a fit“. Wellness, to je životní styl, kdy jste pozitivně naladění, v klidu a plní energie.

Jak toho co nejsnadněji dosáhnout?

Zapomeňte na stres a vyjeďte do Krkonoš. Krásná horská příroda, svěží vzduch a místa, kam nedosáhlo pokrytí telefonních operátorů, jsou ideálním startem. Když se k tomu přidá i relaxace v bazénu a při wellness procedurách, dobré jídlo a pohodlné postele, je výsledek zaručen. Vyzkoušejte 3denní wellness pobyt pro 2 osoby v Hotelu Harrachovka jen za 1 990 Kč. V případě, že je třeba důkladnější náprava těla i mysli, zůstaňte raději 5 dnů a užívejte si plnou penzi, masáže i neomezený vstup do vířivky a sauny v hotelu Výsluní. To, jestli jste v pohodě a fit, si na konci ověřte třeba výstupem na nejvyšší horu Sněžku při východu slunce. Garantujeme naprostý klid a božskou podívanou!


.
.

Navštivte místa, kde je wellness jejich posláním!

V dnešní uspěchané době existuje ještě pár míst, kde slovo stres neexistuje. Objevte wellness hotely a penziony, kde se postarají o vaše duševní i fyzické blaho. Jedním takovým je wellness penzion Ondřejník na klidném místě v Beskydech. Okamžitý relax vám přinese soukromá vířivka, parní eukalyptová lázeň nebo koupel v bylinkách. Objednejte si 3 dny wellness a romantiky pro dva jen za 2 290 Kč. Za tu cenu si o pár týdnů později dopřejte i 4* wellness v hotelu Lužan, kde si budete užívat aroma saunu, vířivku, zábal, perličkovou koupel, aroma masáž nebo čokoládový zábal. Relaxujte ve dvou za cenu od 1 990 Kč!

Užívejte si wellness pobyty i několikrát za rok! Je to jednoduché. Namísto toho, abyste zavolali rovnou do hotelu, navštivte slevový portál Nakupvakci.cz, vyberte si dovolenou podle svých představ a ve finále zaplaťte až o 85 % méně!