Navíc řadu míst nemusíme hledat po světě, ale u našich východních sousedů. A chcete-li netradičnost spojit s trochou klasiky, zkuste špičkový svatební hotel. Žilina může být městem, které je ideální místo pro svatbu, kde najdete několik úchvatných kostelů, ale i místo, které bude jako stvořené pro večerní hostinu a samozřejmě bujaré veselí až do ráno. K tomu přidejte pokoj pro novomanžele a bude jasné, proč lidé zahraniční svatby milují.

Doslova nezapomenutelný den

Dalším důvodem, proč využít možnost svatby právě v zahraničí je to, že se onen den stane ještě o něco výjimečnějším. Podobné je to ale i v případě, kdy muži navléknou své partnerce zásnubní prsten. I tento okamžik bývá spjatý s něčím unikátním, a tak už dávno nejsou hitem žádosti o ruku v restauracích, či snad ve vyprodaných halách stadionů. Ženy zkrátka touží po romantice a tak výjimečná místa celému rituálu žádosti pozitivně přidávají na zajímavosti. Uchvátit ale může i prsten, pokud je vyroben ze správného materiálu, kam se řadí:
● Klasické žluté zlato
● Výjimečné bílé zlato
● Kombinace obou, v lesklém a matném provedení.

Jak o ruku požádat?

A pokud jste se i vy rozhodli koupit zajímavý zájezd za účelem vyznání lásky, určitě je dobré se na tuto událost připravit a vše si naplánovat. A pokud si nejste jisti, jaká chvíle bude ta nejlepší, zkuste neobyčejný a stylový způsob, jak požádat o ruku. A jaký to může být? Třeba cesta z růží, romantický západ slunce, zajímavý dárek nebo představení, ve kterém vám jistě může pomoci třeba i personál daného hotelu.