Letenky a jízdenky za hubičku aneb dobrodružství začíná

Prvním krokem na cestě za dobrodružstvím je letenka nebo jízdenka. A jelikož správné dobrodružství není o luxusu a přehnaných penězích, ale o nevšedních zážitcích a krásných vzpomínkách, je naším cílem i levná doprava. Ale nebojte se, neznamená to hned, že musíte cestovat stopem na druhý konec světa ☺. Stačí sledovat Levnocestovani.cz a nenechat si „uletět“ akční letenku nebo jízdenku do vaší cílové destinace. A abyste měli jistotu, že vám letenku někdo nevyfoukne přímo před nosem, sledujte nás i na Facebooku. Ty nejnovější akční nabídky vám můžeme posílat i na váš e-mail.

A co dál?

Levnocestovani.cz není jen vyhledávač levných letenek a jízdenek, umí toho mnohem víc. Doporučí vám skvělé portály s ubytováním, váš přechodný domov v cizině si tak můžete vybrat podle ceny, lokality či recenzí ostatních cestovatelů. V případě, že si na sólo cestování ještě netroufáte, můžete využít i výprodejové last minute zájezdy cestovních kanceláří. Pokud ještě váháte, kam vyrazit a co tam vidět, inspiraci naleznete v cestovatelských průvodcích a cestopisech. V článcích levnocestovatel­ského Magazínu najdete odpovědi na otázky, které třeba sami řešíte, například jak postupovat, pokud vám aerolinky ztratí zavazadlo nebo co dělat, když se vám v zahraničí stane úraz. A že jste nenašli, co jste hledali? Zeptejte se nás v naší online poradně.

Eurovíkend maraton?

Nebaví vás víkendy v městském bytě? Blíží se prodloužený víkend a vy nechcete sedět doma a koukat na telku? Vyrazte do Evropských měst. Levné jízdenky a letenky kolem 500 Kč do evropských metropolí se objevují často a vy tak můžete strávit každý víkend v jiném městě. Londýn, Paříž, Curych, Benátky, krásná Budapešť… Tak kam zamíříte nejdřív?

Ve stopách Willyho Foga

Láká vás vůně dálek, chcete procestovat svět a vaším dětským idolem byl Willy Fog? Právě vám jsou určeny akce na navazující letenky kolem světa. Na vaší vysněné cestě navštívíte čtyři kontinenty, vyrazíte z Prahy do bohaté Dubaje, přesunete se na exotické Filipíny, pozdravíte se s protinožci v Austrálii, zasurfujete si na úžasných Havajských ostrovech, potkáte Holywoodské hvězdy v San Francisku a Los Angeles a plni dojmů a nezapomenutelných zážitků se vrátíte zpátky do Prahy. A nakonec to nejlepší, za všechny letenky dohromady zaplatíte jen cca 25 000 Kč. Cesta kolem světa nemusí stát statisíce, tak seberte odvahu a splňte si svůj cestovatelský sen.