Ideální pro kratší cesty

V rámci kratších cest je to určitě ideální volba. Nemusíme tak složitě zjišťovat vlakové nebo autobusové spojení, jelikož před domem nasedneme do vozu, který nás doveze až před hotel. Tatry, Krkonoše, oblasti nížin, stejně jako přírodní rezervace, nebo historická centra měst. To všechno jsou místa, kam se dostaneme rychle, pohodlně a bez jakýchkoliv komplikací. Doporučujeme ubytování v Družba HOTELU Jasná v nádherné horské scenérii národního parku Nízke Tatry.

Ušetříme čas a námahu

Na rozdíl od cest veřejnou dopravou můžeme při cestě automobilem ušetřit i mnoho času. Nejenom, že výrazně zkrátíme dobu jízdy, ale stejně tak zkrátíme, tedy doslova eliminujeme různé prostoje. Třeba ty, co mohou souviset s dalším přípojem, nebo i s tím, kdy musíme s našimi zavazadly přestupovat.

Do cíle jednoduše

Bát se ale nemusíme ani toho, že bychom snad zabloudili. Dnešní moderní doba totiž souvisí i s GPS navigacemi, které dnes najdeme i v našich tabletech, nebo mobilních telefonech. Pokud však takovým přístrojem nedisponujete, vsaďte na klasiku. Cestu vám ulehčí automapy, díky kterým si stačí pamatovat pouze směr – nejbližší velké město a také číslo konkrétní silnice. Pokud se v mapě alespoň lehce orientujete, nemůžete minout.

Jste sami svým pánem

Při cestě autobusem nebo vlakem jste mnohdy omezeni pevným jízdním řádem nebo plánem výletu, pokud jedete s CK. V rámci auta však můžete kdykoliv a kdekoliv zastavit, jít navštívit zajímavé místo či si skočit na oběd.

Jízda autem může mít i rizika

Ta jsou často spojena hlavně s technickým stavem vašeho vozu. Základem je určitě zimní, nebo letní obutí. Na současném trhu nabízíme pneu světových výrobců, které jsou zárukou spolehlivosti a vysoké kvality. Pokud je tedy pořídíte, máte o starost méně. Mimo pneumatik je ale dobré hledět i na:
● Stav provozních kapalin
● Stav brzdových destiček a kotoučů
● Funkčnost světlometů a žárovek