A právě toto se stalo i nám. Austrálie se nám stala krásně a zajímavě osudnou. A budeme rádi, pokud nám dovolíte trochu té australské atmosféry přenést i na vás. Pokud ano, potom je přesně vám určen veletrh Australské dny 2014, který ve dnech 12. až 22. 5. pořádá agentura Alfa Agency v Brně, Praze, Hradci Králové, Ostravě, Olomouci a dalších univerzitních městech.

Ti, kdo uvažují ať už o studiu nebo jen cestování po Austrálii, mají jedinečnou možnost, jak se o zemi protinožců dozvědět co nejvíce. A to přímo od studentů a cestovatelů, kteří Austrálii poznali na vlastní kůži a mají s ní dlouholeté zkušenosti.

Australské dny se konají v Brně v Moravské zemské knihovně 12. 5. od 13 do 18h ve spolupráci s vybranými australskými vzdělávacími institucemi a pod záštitou australského honorárního konzula.

Na co se můžete těšit? Dozvíte se o australských školách, co můžete studovat a jak si vybrat vhodný kurz. V Austrálii se dá při studiu legálně pracovat, představíme vám vízové podmínky a jak a kde práci hledat. O své cestovatelské zážitky a zkušenosti se s vámi podělí přímo „australští“ studenti, kteří v Austrálii žili a zamilovali si ji. Dále vás čeká mini koncert hry na didgeridoo – hudební nástroj australských domorodců a hlavně také losování o lákavé ceny!

Přijďte a vyhrajte jazykový kurz v Austrálii! Vstup je zdarma!

Více info na www.australskedny.cz.