Zapomeňte alespoň na nějaký ten den na všední starosti a ponořte se do atmosféry odpočinku a luxusu v maďarských wellness hotelích. Odpočinkové týdny za super ceny! Wellness balíčky zkrášlují tělo i duši, navíc si můžete dopřávat i skvělé speciality maďarské kuchyně, tradiční klobásy a guláš. A tokajské víno, které král Ludvík XIV. nazval vínem králů. Už staří Římané objevili, že místní submediteránní mikroklima a půda s vulkanickými čedičovými sutěmi jsou vhodné pro pěstování vinné révy. Proslulý je vinařský region Badacsony, téměř 2000 ha na svazích stejnojmenné vyhaslé sopky. Badacsony není jen víno, ale také krásné pláže na břehu jezera Balaton.

Slevy na pobyty v lázeňských hotelích zpřístupní maďarské lázně každému. Není nic snazšího, než si vybrat konkrétní hotel, zvolit termín a rezervovat báječnou wellness dovolenou.

Nejen oblast jezera Balaton s minerálními a termálními prameny je turistickým lákadlem Maďarska. Wellnes pobyty můžete okořenit výletem do metropole Budapešti, jejíž kořeny sahají až do římských a keltských časů. Módě v maďarských lázeňských městech ani v Budapešti neutečete, budete ji potkávat na každém kroku. Nakupovat můžete například na ulici Váci utca, kde je spousta kaváren, restaurací a módních obchodů. Prostě bez kabelky ani krok. Nebo se můžete jen posadit v kavárně a vychutnat si vynikající odrůdovou kávu. V metropoli na Dunaji si můžete užít i skvělé hudby, zajít do opery nebo na čardáš, proslulý tanec s romskými kořeny. A prošlapat Markétin ostrov nebo vzpomenout na umění socialistického realismu v parku soch Szoborpark, kam byly umístěny sochy vztyčené k věčné slávě socialismu a jeho vůdců. A nezapomeňte na dárky z dovolené svým blízkým.

Po návratu domů si skvělý relax užijete i doma díky sedacím pytlům vakům, které nabízí společnost EMI. Sezení na nich je nejen příjemné, ale i zábavné, zamiluje si je každý!