Proč vyrazit autem?

Zájezdy do Řecka nepatří k těm nejlevnějším. Převážnou část ceny zájezdu ale tvoří letenka. Pokud vyrazíte vlastním autem, můžete výrazně ušetřit! Cesta do severního Řecka vám zabere kolem 18 hodin. A i když může být cesta náročná, vlastní auto pro vás bude představovat spoustu výhod. Po cestě se můžete kdykoliv zastavit anebo si udělat zajížďku po zajímavostech. Nejvíce se vám bude auto hodit v místě dovolené.

Tip:
Než vyrazíte za dobrodružstvím, nezapomeňte si zajistit ubytování! Neriskujte a spolehněte se na prověřenou cestovní kancelář. Na Greece-tours.cz najdete vše, co byste měli vědět, když se vydáte do Řecka autem a najdete tam také velký výběr samostatného ubytování!

Kam vyrazit?

V Řecku si každý přijde na své. Všude na vás čekají prosluněné pláže, křišťálově čistá voda a vynikající kuchyně.

Olympská riviéra je oblíbenou destinací zamilovaných párů, rodin s dětmi i dobrodruhů. Kromě vodních sportů či plážového volejbalu můžete podniknout cyklo-túru po okolí nebo se projet na kolečkových bruslích. Pokud se vypravíte právě sem, určitě nezapomeňte podniknout výstup na Olymp. Mytikas – nejvyšší vrchol pohoří Olymp – má výšku 2918 m n. m. Výstup na něj zvládne i zkušenější turista a s místním průvodcem lze výstup zvládnout během jednoho dne.

Pokud vás okouzlily pohlednice s bílými domky, modrými střechami a skalnatým pobřežím, vydejte se na Santorini! Azurové moře, soukromí a všudypřítomné vinice sem lákají zamilované páry z celého světa. Najdete zde antické památky a rozhodně se nudit nebudete!

Tip:
Chystáte se na dovolenou s dětmi? Na Greece-tours.cz najdete všechny informace, které budete potřebovat. Zjistěte více o cestování s dětmi!

Ať už si vyberete jakékoliv letovisko, užijete si dovolenou svých snů. V Řecku na vás bude na každém kroku dýchat historie a atmosféru místních taveren jen tak nezapomenete!