https://www.hauzi.cz/apartman-orlica
+ vybavení
+ venkovní zábava
+ přístup majitelů

Domček JaŠ

Potřebujete si pročistit hlavu někde v blízkosti přírody? Vyrazte do jednoho z apartmánů, které domek JaŠ nabízí. V každém z nich najdete dvou a třílůžkový pokoj, vlastní koupelnu a kuchyň. Můžete s sebou vzít i vašeho pejska, který se zde ubytuje společně s vámi. Pokud se budete chtít provětrat, můžete se posadit na zahrádce, pohoupat se na houpačce, nebo navštívit blízký les.

https://www.hauzi.cz/domcek-j-s
+ příroda a klid
+ ubytování se psem
+ zahrada

Villa Krejza

Ideální ubytování pro rodinu s dětmi – lze zajistit dětskou postýlku, ve společných prostorech najdete dětský koutek a venku dětské hřiště se skluzavkou a houpačkou. Dospělé zaujme bar, balkon, možnost snídaně nebo úschovny na lyže a kola. Rodinná atmosféra, ochota a čistota – to charakterizuje Villu Krejza.

https://www.hauzi.cz/villa-krejza
+ vybavení pro děti
+ bar
+ balkon
+ ubytování se snídaní

Chata Iveta

Kromě příjemného pobytu prožijete i krásné chvíle. Proč? V přízemí najdete dvě společenské místnosti, ve kterých je dokonce krb, který vás naladí na tu správnou atmosféru. Venku se můžete posadit na terase a něco si ugrilovat. Obzvlášť nezapomenutelné zde bývá ubytování o Vánocích.

https://www.hauzi.cz/chata-iveta
+ vybavení
+ příjemná atmosféra
+ venkovní zábava

Privát Iva

V tomto ubytování můžete vybírat z dvoulůžkového pokoje s možností přistýlky nebo apartmán s ložnicí, kuchyní, obývákem, koupelnou a terasou. Děti se vyřádí na pískovišti a houpačce, zatímco vy se můžete slunit. Krásné a moderní vybavení, ve kterém se budete cítit útulně.

https://www.hauzi.sk/privat-iva
+ zábava pro děti
+ moderní vybavení

Apartmán Dračí štít

Tento apartmán je určen pro 4 osoby. Ty se ubytují v pokoji s manželskou postelí, ke kterému je zároveň také koupelna a společenská místnost s pohovkou, kde si můžete zahrát například deskové hry, které budete mít k dispozici. Nechybí ani krytá terasa či posezení u grilu. Pokud hledáte tiché místo, Dračí štít je tou pravou volbou.

https://www.hauzi.cz/apartman-draci-stit
+ vybavení
+ venkovní zábava
+ tiché a klidné prostředí

Ubytovňa VPS

Na rozdíl od ostatních ubytování máte možnost vybrat si mezi dvou, tří a čtyřlůžkovým pokojem. Vybavení pokojů se liší – někde naleznete kuchyňku a televizi, jinde se využívají toalety a sprchy pouze společně na chodbě. Velkou výhodou je pro vás nárok na bezplatné parkování na parkovištích v rámci města Vysoké Tatry.

https://www.hauzi.cz/ubytovna-vps
+ větší výběr pokojů
+ bezplatné parkování v rámci celého města

Apartmán Matilda

Apartmán, ve kterém vám nebude chybět soukromí – dvě dvoulůžkové ložnice, v případě potřeby lze jako přistýlku využít také rozkládací gauč. Cestujete-li s malými dětmi, bude se vám hodit přítomnost dvou rozkládacích přenosných postýlek i přebalovacího pultu a vaničky. Nadstandartní vybavení, posezení na terase a dobrá poloha.

https://www.hauzi.sk/apartman-matilda
+ vybavení pro děti
+ dobrá poloha

Penzión Poľana

Ideální místo pro rodinnou dovolenou, jak dokonce potvrzuje certifikát. Na výběr máte z jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojů, ale také rodinných pokojů se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi. U některých pokojů naleznete i balkon. Těšit se můžete na snídaně, a v případě chuti můžete zajít do restaurace či kavárny i v jinou část dne. Lákadlem je určitě také sauna.

https://www.hauzi.cz/penzion-polana
+ větší výběr pokojů
+ ubytování se snídaní
+ restaurace a kavárna
+ sauna

Apartmán Nový Smokovec

Hledáte-li ubytování pro 4–5 osob, Nový Smokovec má pro vás apartmán s kuchyní, obývacím pokojem, koupelnou a ložnicí se dvěma lůžky. Pobyt je vhodný i pro alergiky. Venku na vás čeká příjemné posezení.

https://www.hauzi.cz/apartman-novy-smokovec
+ vhodný pro alergiky