O čem Levnocestovani.cz je?

Především o cestování, o akčních letenkách po Evropě i vzdálených koutech světa, o tipech na levné ubytování, o opravdu levných last minute zájezdech a o inspiraci pro všechny milovníky cestování – ať už jste na cestách měsíce nebo vás první cestovatelské dobrodružství teprve čeká. Funguje to jednoduše. Už po přečtení prvních akčních nabídek zveřejňovaných pravidelně na našem levnocestovatelském portálu zjistíte, že cestování není ani tak záležitostí velkých peněz, jako spíš chuti a touhy poznávat a objevovat, ať už jste student, maminka na mateřské dovolené, početná rodina nebo si chcete užít zasloužený důchod. A naším cílem je, ve vás ten zájem o cestování vzbudit.

Evropa nebo celý svět? Je to na vás!

Jste pracovně hodně vytížení a nemůžete si právě teď dovolit delší volno, ale přesto si chcete alespoň o víkendu odpočinout a zažít něco neobvyklého? Vyrazte s partnerkou na eurovíkend do některé z evropských metropolí. Levnocestovani.cz poměrně pravidelně přináší super akce na letenky či jízdenky po Evropě. Zpáteční letenky do Milána můžete pořídit už kolem 500 Kč, jízdenky do romantické Paříže, Londýna či Amsterdamu seženete za báječných 300 Kč za jednu cestu. Užít si můžete i prodloužené víkendové radovánky u evropských moří za skvělé ceny. Nebo máte naopak spoustu času a můžete vycestovat na dva, tři týdny nebo i na několik měsíců? Pro vás má Levnocestovani.cz spoustu levných letenek do 10.000 Kč kamkoli po celém světě, ať už je to exotická Afrika, Asie, Indonésie, Kanada, USA nebo Karibik. V našich průvodcích a cestopisech pak najdete inspiraci, co v které destinaci navštívit a jaké zajímavosti na svých cestách rozhodně nevynechat. Při plánování cest se vám budou hodit i zajímavé články v levnocestova­telském magazínu, například jak zabalit zavazadlo do letadla nebo jak získat výhodně cestovní pojištění.

Štěstí přeje připraveným

Letenky do vaší vysněné destinace se mohou objevit kdykoli a zájem o ně je tak velký, že obvykle mizí doslova před očima. Proto pokud chcete být v obraze a nepropásnout šanci splnit si svůj cestovatelský sen, sledujte nás na facebooku nebo si nechte posílat aktuální nabídky na mail. Hotovo? Tak kam to bude?