Primárně jsou dobrou volbou na:
● Léčbu revmatizmu
● Léčbu pohybového aparátu
● Léčbu chrupavek a kloubů

Samozřejmostí tohoto místa je také velké množství nejenom lázeňských domů, ale také hotelů, kde si můžete naplno užívat vody, která je charakteristická vysokým obsahem minerálních látek. A to takovým, že například obsah sirovodíku je celých 1 500 mg na jeden litr.

Nezapomínejte nakoupit také suvenýry

Piešťany jsou však i místem, které vás nadchne svou krásou. Pokud se podíváme na nejzajímavější památky, rozhodně nesmíme zapomínat na místa, jakými jsou kostel svatého Štefana, kaple Božího srdce Ježíšova, stejně jako Kolonádový most nebo několik muzeí. To vše jsou místa, odkud můžete přivést svým blízkým řadu suvenýrů. Sami se však také neochuzujte o něco zajímavého. Na památku si kupte řetízek z chirurgické oceli, který vám tak bude vždy připomínat krásu tohoto místa, které na vás nejenom zapůsobilo, ale které vás také dokázalo zbavit zdravotních obtíží.

Ideální je letní návštěva

A kdy do daných lázní vyrazit? Rozhodně v období léta. A to už proto, že je to ideální doba právě na poznávání památek, ale i na vyzkoušení místních cyklostezek a turistických tras. A zvolíte-li ty nejméně náročné, budou pro vás příjemnou procházkou hezkou přírodou. Navíc v létě oceníte sandále, které se stanou do horkých dnů nejpohodlnější obuví, která nejenom skvěle vypadá, ale která rozhodně zabrání také nadměrnému pocení vašich nohou. A to je problém, který není v létě ojedinělý.