Za pivem

Je jasné, že za pivem se nevyplatí cestovat mimo naší republiku. U nás je totiž nejlepší. Ale kam konkrétně vyrazit za zajímavými pivními zážitky? Vyzkoušejte třeba pivní lázně, kde vám připraví koupel plnou voňavých bylin a výtažků z piva. Při lázni si odpočinete, zregenerujete tělo i mysl a vychutnáte si spoustu piva, které si budete moci sami neomezeně čepovat. A kde je takový ráj na zemi? Dokonce na více místech, než možná čekáte. Navštívit můžete pivní lázně Plzeň, na Moravě Rožnov nebo Štramberk a v jižních Čechách pivní lázně v Táboře.

Za romantikou

Romantika je pojem, který pro každého může znamenat něco jiného. Někdo vidí jako vrchol romantiky víkend na chatě bez elektřiny a vody, jiný v exotické přírodě a další v luxusním hotelu. Celkem univerzální představu romantického pobytu ale splňuje víkend na zámku. Strávit ho můžete například ve známém zámeckém hotelu na Hluboké nebo v oceňovaném ekologickém zámečku Chateau Mcely.


.

Za sportem

Pro spoustu lidí je ideální představa dovolené jasná – hlavně aktivně a sportovně. Někdo dá přednost trekům nebo horským túrám, někdo vyráží rád na kolo a někdo hledá nové a zajímavé sporty plné adrenalinu. Před několika lety byl takovou novinkou kiting a jeho varianty, loni k nám vtrhl flyboarding, vodní sport, při kterém se rozhodně nudit nebudete ani vy, ani přihlížející. Na nohy vám upevní speciální vodní trysky, které vám budou sloužit jako pohon. Pak už jen krátká instruktáž a budete do toho moci skočit. Vletět. Vplavat. Jak budete chtít.